Äärimmäinen euro suun kautta ilman kondomia lähellä suonenjoki

tunne alkoi hälvetä, ehkä koin että parempi lopettaa kun on vielä voitolla. Lisähormonin pumppaaminen pillereiden kautta on kuulostanut naiskehoa rasittavalta, joten olemme pätyneet luonnollisen kautta kondomiin. Jos mies ei suostu, niin sitten homma jä siihen." "Olen vakituisessa suhteessa ja käytän e-pillereitä. Mikäli nainen käyttä itse ehkäisyä, jätän enemmän kuin mielelläni kondomin käyttämättä. Useammin nainen on kyllä ollut "unohtavaisempi" asian suhteen kuin minä. Jos nainen pyytä käyttämän kondomia, niin en näe asiassa mitän ongelmaa, ja lähtökohtaisesti käytän aina itse.

Ärimmäinen Euro Butt: Äärimmäinen euro suun kautta ilman kondomia lähellä suonenjoki

Nyt mietittynä raskaus on selvästi pelottavampi asia kuin taudit. Parasta kondomien kanssa harrastetussa seksissä on elä vuosia ilman minkänlaisia vuotoja tai tulehduksia. Kondomi ei tunnu mukavalta käyttä. Jossain on minun tietoni mukaan suunniteltu jo parempaa kumia, jonka kanssa ei olisi samanlaisia ongelmia. Se oli kai tehty silikonista ja liukas sisältä. Eikä siinä itse asiassa ole mitän vaikeaa, ja jos on, niin suosittelen käymän käyttökoulutuksen kumppanin kanssa läpi. Ennen kortsuista luopumista käytiin kummatkin testeissä, ihan varmuuden vuoksi. Tähän aikaan kävin testeissä aina silloin tällöin. Ei siinä muuta ongelmaa ole, mutta kumi tekee seksistä hankalaa: ei seiso yhtä hyvin ja hiertä. Oletteko miehet todella valmiita ottamaan taudin/raskauden riskin vain siksi, että kumin käyttö kuumottaa?" nimim. Käy esittämässä kysymykses i! Jos ehdotti, ei se minulle koskaan ollut mikän kynnyskysymys. Joskus seurusteluaikoina yritin ehdottaa kondomia, tuleva vaimoni sanoi että hänen paikkansa on niin pyhä, ettei sinne mennä koskaan säkki pässä." "Mielelläni olisin monta kertaa käyttänyt kondomia, mutta miehet, joiden kanssa olen ollut, eivät ole missän tapauksessa halunneet käyttä kondomia sanoen, että se vie kaiken tunnon. Yhden illan juttuja en harrasta." "Tällä hetkellä en harrasta seksiä ilman kondomia, koska hormonaalinen ehkäisy ei sovi kropalle. Tuurilla mennän!" "Emme rakkaani kanssa käytä kondomia, koska käytän pillereitä. Mies, sinkku, 28, ei kondomin käytössä itsessän ole mitän vaikeaa, mutta jos asiasta ei ole sovittu etukäteen, saattaa sen esilletuominen olla kynnykseltän korkea tai pilata kiihkeän hetken tunnelman. Mutta kyllä se mielestäni luo miehestä ennemminkin huolellisen ja välittävän kuvan, kun näkee sen vaivan. Mies, sinkku, 30, miehet vastaavat: Mitä sinä haluaisit tietä miehiltä?

Äärimmäinen euro suun kautta ilman kondomia lähellä suonenjoki - Miksi kondomia

Seksi ei kiinnosta ilmaista sexsiä 122
Miten valita valokuva online dating seksi lappeenranta Eroottinen chat helsinki prostituutio
Kesäteatterit uusimaa kallaveden jäätilanne 482
Eroottinen hieronta kuopio kunnon nainti 735
Päivähuone helsinki live seksi chat Seksi on ilmaista verkossa tarja omenainen

Äärimmäinen euro suun kautta ilman kondomia lähellä suonenjoki - Näin moni suomalainen harrastaa

En myöskän ymmärrä, mikä siinä on niin kovin hankalaa. Itse en sitä jaksa asentaa, joten jos toinen lämmittelyn vuoksi sen laittaa, sitten käy. Tähän liittyy myös ne keskustelut, joissa on kumppanin kanssa mietitty eri ehkäisykeinoja. Olen vakaassa parisuhteessa kihlattuni kanssa, ehkäisypillerit riittävät. Heti kun voisi laittaa, lakkaa seisokki.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *